Syltede kumquat i appelsinsaft og cointreau
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Kumquats - Kumquat Indsendt : |
|
|
Flæk vanillestangen og skrab kornene ud.
Kog appelsinsaft, sukker og vanille ind, til lagen tykner.
Lad det køle af et par minutter og tilsæt cointreau.
Skær kumquatene i skiver og put dem i et skoldet glas skyllet med Atamon eller spiritus.
Tilsæt kanel og anis.
Hæld den varme lage over frugterne og luk glasset til med det samme.
Tips: Syltede kumquat kan spises til is eller anden dessert, ost eller som tilbehør til vildt eller stegt andebryst. |
|
Opskriften er vist 15237 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne