Syltede kumquat i appelsinsaft og cointreau

Syltede kumquat i appelsinsaft og cointreau, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Kumquats - Kumquat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
20-30 kumquat
4-6 appelsiner saft herfra
1-2 dl.sukker efter smag
0.5 dl.cointreau eller Grand Marnier
1-2 kanelstænger a ca. 5 cm.
3 stjerneanis
1 vanillestang
 Atamon eller spiritus til skylning af glas
 
Opskrift:
Flæk vanillestangen og skrab kornene ud. Kog appelsinsaft, sukker og vanille ind, til lagen tykner. Lad det køle af et par minutter og tilsæt cointreau. Skær kumquatene i skiver og put dem i et skoldet glas skyllet med Atamon eller spiritus. Tilsæt kanel og anis. Hæld den varme lage over frugterne og luk glasset til med det samme.

Tips:

Syltede kumquat kan spises til is eller anden dessert, ost eller som tilbehør til vildt eller stegt andebryst.





karakterer:
Opskriften er vist 15136 gange,
og udskrevet 349 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu