Kalkun-salat fra Slotskroen
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Løgskiverne overhældes med kogende vand og derefter med koldt vand, drypper af. I bunden af en potionsskål eller tallerken, lægges et salatblad, herover agurk i snitter, peberfrugterne i ringe ( uden kernerne) og inde imellem kalkunkødet lidt salt og peber.
Til sovsen blades alle ingredienserne sammen og til sidst heri creme fraiche. Smages til. Fordeles i en tyk ”stråle” over salaten, der stilles koldt. |
|
Opskriften er vist 13498 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne