Alternative boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Blandes efterhæver 15 minutter.
Trilles til boller der hæver tildækket i ca. 45 minutter.
Bages ved 200 grader i 10-15 minutter.
|
|
Opskriften er vist 60429 gange,
og udskrevet 1168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (43 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-27 16:29:51 jeg lavede lidt om på opskriften. - først opløste jeg gæren i lidt lunken vand. - derefter tilføjede jeg resten af ingradienserne + 3 dl vand. - men i stedet for rosiner, tog jeg en dl revet ost/moserella. og de blev fabelagtige! ;) fqjleERG - 2010-11-17 12:31:50 hvordan opløser man gæren? jHJFK.ef - 2010-11-16 21:04:03 Der står at der bliver 20 boller anonym - 2008-05-10 07:30:58 Ehh jeg putter aldrig cremefraiche eller havregryn i mine boller..? anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange boller bliver der ? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er der alternativt ved dem? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne