Jordbærmousse med creme fraiche
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : doris fuglkjær Indsendt : Red : |
|
|
skær jordbærrene i skiver.
Tag lidt af dem fra til pynt.
Drys resten med sukker (85 gram)
Lad dem trække 1 times tid.
Og fordel dem i portionsglas.
Pisk fløden stiv.
Rør creme fraichen op med sukker (2 spsk.) og vanillesukker.
Vend flødeskummet i creme fraichen.
Hæld det over jordbærrene lige før serveringen.
Pynt med jordbær i skiver.
|
|
Opskriften er vist 18794 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne