Gl. Estrup boller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Søren Damm-Jensen Indsendt : |
|
|
Gæren opløses i vand og salt tilsættes.
Grovmel tilsættes.
Hvedemel tilsættes og æltes godt.
Formes til boller og hæver til ca dobbelt størrelse.
Bages i ovn ved 200 grader C i ca. 20 minutter. Tips: Dejen skal ikke hæve inden den formes til boller. |
|
Opskriften er vist 14874 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-05-10 07:37:39 Yes den er til at forstå... Lyder som min sjusser opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne