Gl. Estrup boller

Gl. Estrup boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Søren Damm-Jensen

Indsendt :     

Ingredienser:
25 g.gær
4 dl.vand
0.5 tsk.salt
1 spsk.olie
3 dl.groft mel
9 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Gæren opløses i vand og salt tilsættes. Grovmel tilsættes. Hvedemel tilsættes og æltes godt. Formes til boller og hæver til ca dobbelt størrelse.

Bages i ovn ved 200 grader C i ca. 20 minutter.

Tips:

Dejen skal ikke hæve inden den formes til boller.





karakterer:
Opskriften er vist 14842 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-05-10 07:37:39
Yes den er til at forstå... Lyder som min sjusser opskrift