Grilleret Entrecôte med Marvsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Kom de hakkede Skalotter sammen med Laurbærbladet, Timian og Peber i Vinen og kog det i et Kvarter. Kom Espagnolesovsen heri, lad det stå over ganske svag Ild i 20 Minutter og si det. Sovsen røres ud med Kødsky og Citronsaft, og til sidst kommes den pocherede Marv, der er skåret i Skiver, i. Mængderne af Skalotter og Hvidløg kan varieres. De her opgivne Mængder er Gennemsnitsmængderne.
Bag Smørret op med Melet, spæd dette med Sovsen og lad den stå over Varmen et øjeblik. Smag den til hvis nødvendigt med en Smule mere Cayenne og hold den varm. Vend Kødstykket i Olivenolien, kom det på den på Forhånd opvarmede Grill, lad det tage Farve og fortsæt Stegningen i 7—8 Minutter. Vend det om og lad det få samme Behandling på den anden Side. Skær Kødet i Skiver, som De lægger på et Fad, der holdes varmt. Skær Marven i Skiver med en Kniv, der er dyppet i kogende Vand, læg Marv-skiverne på Kødet og drys hakket Persille over det hele. Persillen blancheres eller ikke efter Smag. Sovsen hældes over det hele, og det serveres. Man bør blanchere Marven, tilberede Sovsen og grillere Entrecôten mere eller mindre samtidig. Men under alle Omstændigheder bor Kødet ikke vente. Det er derfor af Betydning, at såvel Marven som Sovsen er færdige, når Kødet skal serveres. Entrecôten serveres bedst med soufflerede Kartofler, Kartofler dauphine eller Kartofler chip. |
|
Opskriften er vist 11753 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne