Den klassiske Marvsovs eller Bordelaisesovs
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Kom de hakkede Skalotter sammen med Laurbærbladet, Timian og Peber i Vinen og kog det i et Kvarter.
Kom Espagnolesovsen heri, lad det stå over ganske svag Ild i 20 Minutter og si det. Sovsen røres ud med Kødsky og Citronsaft, og til sidst kommes den pocherede Marv, der er skåret i Skiver, i. Mængderne af Skalotter og Hvidløg kan varieres. De her opgivne Mængder er Gennemsnitsmængderne. |
|
Opskriften er vist 16770 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne