Den klassiske Marvsovs eller Bordelaisesovs

Den klassiske Marvsovs eller Bordelaisesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Peber
 Timian
 Laurbærblade
5 g.Citronsaft
30 g.Skalotter
30 g.Kødsky
100 g.Oksemarv
135 g.Espagnolesovs
350 g.Rødvin
 
Opskrift:
Kom de hakkede Skalotter sammen med Laurbærbladet, Timian og Peber i Vinen og kog det i et Kvarter.

Kom Espagnolesovsen heri, lad det stå over ganske svag Ild i 20 Minutter og si det.

Sovsen røres ud med Kødsky og Citronsaft, og til sidst kommes den pocherede Marv, der er skåret i Skiver, i. Mængderne af Skalotter og Hvidløg kan varieres. De her opgivne Mængder er Gennemsnitsmængderne.





karakterer:
Opskriften er vist 16770 gange,
og udskrevet 207 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu