Stegning af kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel Indsendt : Red : |
|
|
Den rensede kalkun fyldes i trekanten foran med farsen, og halsskindet bøjes om på ryggen. Resten af farsen fyldes i kalkunen, der lukkes med kødspid og lårene bindes sammen. Kalkunen lægges direkte i bradepanden, drysses med salt, overhældes med hvidvin og sættes på nederste rille i en varm ovn ved 225 grader. Når vinen bobler, skrues ned til 200 grader. Når vinen er fordampet, tilsættes kogende kråsesuppe. Kalkunen steger i alt 2½-3 timer. Bliver den brun forinden, læggers olieklude dvs. mindre bomuldsklude dryppet i olie, på lår og bryst.
|
|
Opskriften er vist 28592 gange,
og udskrevet 452 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne