Ymerris med løse ris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : doris fuglkjær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 65316 gange,
og udskrevet 1417 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth F. L. - 2020-06-23 16:16:32 Kan huske, at jeg fik ymerris som barn hos min moster..... og så lykkedes det, at finde opskriften her. Og et stort hit hos mine børn, og så kan Risi Frutti godt pakke sammen 🙃 Man kan fint bruge jasminris i stedet for alm. løse ris, og anden bær: hindbær, brombær...., hvad man har, i stedet for jordbær ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jens Andersen - 2018-05-29 22:54:05 Bruger brombær istedet for jordbær. bine1910 - 2016-07-10 10:23:41 er rigtig dejlig anonym - 2016-05-13 16:54:34 Det smager mega godt!!! Aase - 2009-02-26 15:42:11 har kun hørt at man brugte hindbær, den er bare rigtig god. men nu vil jeg prøve jordbær.Det er omkring 30 år siden, jeg lavede den første gang Helle - 2005-01-01 01:01:01 Jeg kender opskriften hvor der blandes søde appelsiner i tern i ris/fløde/ymer blandingen.. og altså ikke med jordbær... og det smager også kanon.... mums filibaba Birgith - 2005-01-01 01:01:01 ris desserten smager også godt med dåse frugt skåren i skiver Inga H - 2005-01-01 01:01:01 smager supergodt også med hindbær istedet for jordbær. fjotte - 2005-01-01 01:01:01 min mor laver det tit... det smager himlesk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne