Chokoladekage uden mel
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : ellen Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og æggeblommer piskes stive.
Smør og chokolade smeltes over vandbad.
Mandler cognac nescafe kogende vand kakao og kartoffelmel blandes i de æg og sukker blandingen sammen med chokoladeblandingen.
Bages i springform ved 175 grader C ca. 30 minutter.
Tips: Pyntes med flormelis og serveres med friske jordbær eller anden frisk frugt |
|
Opskriften er vist 33891 gange,
og udskrevet 642 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Danmark - 2014-02-08 21:24:32 Der er stavefejl i opskriften horsens - 2011-10-16 16:05:53 kagen er tiltænkt dem der ikke kan tåle mel. Derfor er det en kage uden mel anita - 2010-01-20 16:25:58 smager godt med saft + revet skal fra en appelsin. Tilføj evt. lidt mel for at kompencere for appelsinsaften. anonym - 2009-12-03 11:54:03 Der står jo faktisk bare at den er uden mel ? kokken - 2009-06-12 17:17:26 skulle denne opskrift være fattig på kulhydrater ? der er både sukker og kartoffelmel i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne