Broccolisalat 04
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Damp broccolibuketterne netop møre i lidt letsaltet vand, gerne i mikroovn. Lad dem dryppe af og blive næsten kolde. Lad også kikærterne dryppe af og bland dem forsigtigt med broccolien og det hakkede løg.
Lav en dressing af olie og vineddike, smag den til med sennep og dryp den over salaten. Lad salaten trække i 15-30 min. inden servering.
Skær skorpen af brødskiven, skær den i små tern og fordel dem på bagepapir på en bageplade. Krydr dem evt. og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min., til de er gyldne og sprøde. Vend lidt rundt i dem efter 10 min. Drys dem over broccolisalaten og server den straks. |
|
Opskriften er vist 56838 gange,
og udskrevet 374 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne