Tyrkisk Landsuppe 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Løget og peberfrugten svitses klare i lidt olie. Kødet tilsættes og brunes. Der krydres med kanel og salt og peber.
Der tilsættes koncentreret puré, samt de hakkede tomater. Samtidigt tilsættes yderligere ca. 1/2 l vand og en oksebouillon. Lad koge i ca. 30 min. Smag til med krydderier. Tilsæt pastahornene og server med fromage fraice og hakket chilipeber. Giv evt. groft brød til. |
|
Opskriften er vist 15814 gange,
og udskrevet 410 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne