Kyllingesalat med ris
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt : |
|
|
Risene koges i den skummede suppe fra kyllingen. De afkøles de er kogt færdige.
Peberfrugterne rengøres og deles i kvarte på langs. De blancheres i kogende med salt i 5 min.
Afkøles og skæres i tynde strimler på tværes.
Tomaterne flås og skæres i små både.
Kyllingekødet skæres i små firkanter.
Olivenolien, eddike, krydderurter, paprika og peber blandes i en skål.
Ris, kyllingekød og peberfrugter blandes forsigtigt i skålen med dressing og pyntes med tomater og friskklippet purløg.
|
|
Opskriften er vist 19727 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne