Popkorn i gryde
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Løse majs Indsendt : |
|
|
Varm olien i en stor gryde (mindst 3 liter). Kom majskerner i og læg låg på. Når du kan høre, at majskernerne begynder at poppe, ryster du gryden lidt ind i mellem. Når popningen aftager, kan du lette låget og se, om alle kernerne er poppede til popcorn.
|
|
Opskriften er vist 37544 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Alice - 2016-04-07 16:02:37 Super og nemt - anbefaler at bruge en gryde med glaslåg Cecilie - 2013-01-24 19:32:44 Skal de varmes ved svag eller stærk varme? :) Christina - 2012-04-01 22:16:39 Du mangler lige at skrive salt på ;) Ellers er jeg en stolt førstegang-popcorn-i-gryde-popper ! anonym - 2010-01-08 19:51:59 Hallo 1/3 olie og 3/4 majs = MEGET mere fedt en 1 spsk olie + 1dl (100 ml) majs Anders - 2009-03-01 14:41:43 Bruger du for meget olie bliver de lidt våde i det, men bruger du det som der står, så bliver de helt fine :) Annette - 2008-11-06 21:47:16 nu er det ikke mig som har sat opskriften ind, men jeg kan ikke forstille mig at de bliver fedtede, på en pakke popkorn anbefaler de 1/3 dl olie, og 3/4 popkorn..... Mig - 2005-01-01 01:01:01 De blir da helt fedtede, gør de ikk?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne