Sultanens Høne

Sultanens Høne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kirsten W

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 høne eller stor kylling
 karry
 salt
 smør til stegning
 sojasauce
1 ds.ananasmos
150 g.walnødder
 Ris
 
Opskrift:
rens kylling eller høne godt både ud- og indvendig. Anansmos og groft hakkede walnødder blandes. Fyld blandingen i kylling eller høne og luk med en kødpind. Kom smørret i en stegegyde til det er brunt, brænd karryen af i dette og brun kødet. Når kødet er godt brunet i karryen smeltes lidt smør med soya og karry og kylling eller høne smørres med dette og sættes i ovnen på 200 grader. Hvert kvarter smøres kødet med soyablandingen og efter 1 time er den færdig. Skyen der ligger i panden samt anansmosen brugessom sovs. Severes med kogte ris.

Tips:

Denne opskrift kan ikke gå galt så den er ideel hvi svigermor skal til middag for første gang.





karakterer:
Opskriften er vist 6535 gange,
og udskrevet 106 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu