Sultanens Høne
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt af : Kirsten W Indsendt : Red : |
|
|
rens kylling eller høne godt både ud- og indvendig. Anansmos og groft hakkede walnødder blandes.
Fyld blandingen i kylling eller høne og luk med en kødpind.
Kom smørret i en stegegyde til det er brunt, brænd karryen af i dette og brun kødet.
Når kødet er godt brunet i karryen smeltes lidt smør med soya og karry og kylling eller høne smørres med dette og sættes i ovnen på 200 grader.
Hvert kvarter smøres kødet med soyablandingen og efter 1 time er den færdig.
Skyen der ligger i panden samt anansmosen brugessom sovs.
Severes med kogte ris.
Tips: Denne opskrift kan ikke gå galt så den er ideel hvi svigermor skal til middag for første gang. |
|
Opskriften er vist 6535 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne