Oksegryde med grønt

Oksegryde med grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Kirsten W

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 roastbeef
2 gulerødder
2 porre
2 mellemstore løg
5 fedhvidløg
1 bakkechampignon i skiver
 smør
 salt
 peber
 paprika
 fløde
 
Opskrift:
Pil snoren af roastbeefen og skær den op i pæne stykker. Tag en stegegryde og brun smørret heri, når det er godt varmt brunes kødstykkerne. Tag dem fra varmen når de er brune.

Skær løget i både og hvidløgene i tynde skiver derefter skæres porrerne i ca 3 cm stykker og gulerødderne skæres på skrå ved at man vender dem hver gang man har skåret en skive.

Champignonerne skives tyndt. Brun alle grøntsagerne sammen og tilsæt salt + peber og paprika og 5 dl vand ladet hele koge sammen til kødet er mørt ca 45 min og tilsæt så fløde efter smag dette kan dog udelades.

Tips:

Serveres med ris og ribsgéle og en god kraftig rødvin.





karakterer:
Opskriften er vist 9068 gange,
og udskrevet 186 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu