Stegt cuvette
Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette Indsendt : Red : |
|
|
Gnid kød med sat, peber og rosmarin. Lægges i ovnfast fad. Brun ved 250º i 10 min. Dæmp varmen til 160º og hæld bouillon i fadet. Steg 1 time.
Servér med glaserede grønsager.
|
|
Opskriften er vist 47049 gange,
og udskrevet 1054 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (29 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-18 13:26:12 den eskploderede i ovnen..meget uheldigt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne