Stegt cuvette

Stegt cuvette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 cuvette (godt 1 kg)
 salt
 peber
2 tsk.tørret rosmarin
5 dl.bouillon
 
Opskrift:
Gnid kød med sat, peber og rosmarin. Lægges i ovnfast fad. Brun ved 250º i 10 min. Dæmp varmen til 160º og hæld bouillon i fadet. Steg 1 time. Servér med glaserede grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 47009 gange,
og udskrevet 1054 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-18 13:26:12
den eskploderede i ovnen..meget uheldigt.