Kogt cuvette med vinterurter
Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette Indsendt : Red : |
|
|
Gnid cuvetten med rosmarin, timian, salt og peber og lad den trække køligt til næste dag. Bring 1 liter vand i kog. Sænk kødet ned i vandet og lad det simre mørt på omkring en time. Rens grønsagerne og del dem i mindre stykker.
Læg grønsagerne ned ved kødet og kog dem med den sidste halve time, de må ikke blive alt for slappe. Tag kød og grønsager op og hold det varmt under folie. Kog suppen ind ved kraftig varme og smag til med salt og peber.
Skær kødet i tynde skiver og anret disse i dybe tallerkener sammen med grønsagerne og lidt af suppen.
|
|
Opskriften er vist 39413 gange,
og udskrevet 452 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne