Kogt cuvette med vinterurter

Kogt cuvette med vinterurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 oksecuvette på ca. 800 g
1 tsk.tørret rosmarin
1 tsk.tørret timian
1.5 tsk.salt
 rigeligt groftkværnet peber
2-3 mellemstore gulerødder
0.25-0.5 knoldselleri
2-3 porrer
0.5 Savoykål
 
Opskrift:
Gnid cuvetten med rosmarin, timian, salt og peber og lad den trække køligt til næste dag. Bring 1 liter vand i kog. Sænk kødet ned i vandet og lad det simre mørt på omkring en time. Rens grønsagerne og del dem i mindre stykker. Læg grønsagerne ned ved kødet og kog dem med den sidste halve time, de må ikke blive alt for slappe. Tag kød og grønsager op og hold det varmt under folie. Kog suppen ind ved kraftig varme og smag til med salt og peber. Skær kødet i tynde skiver og anret disse i dybe tallerkener sammen med grønsagerne og lidt af suppen.





karakterer:
Opskriften er vist 39413 gange,
og udskrevet 452 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu