Taffelspitz med urter og kartofler
Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette Oprindelsesland : Tyskland Indsendt : Red : |
|
|
Kom kødet i en gryde med koldt vand der lige dækker. Bring det i kog og fjern evt. skum fra overfladen. Rens en porre og en gulerod og skær dem i mindre stykker. Kom dem i vandet sammen med salt, peberkorn, timian og persillestilke. Lad kødet koge for svag varme ca. 2 timer til det er meget mørt (dette kan gøres aftenen før). Rens imens resten af urterne og kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Tag kødet op og hold det varmt. Si suppen, kom den tilbage i gryden og kog den lidt ind for god varme. Kog først kartofler og gulerødder næsten møre og kom porrerne i til sidst. Skær kødet i skiver og server det med grøntsagerne i suppen. Giv høvlet peberrod til. Rester af kødet gemmes i suppen og stilles koldt.
Serveres evt. med rugbrød. |
|
Opskriften er vist 17372 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer The19thhole - 2010-03-05 15:48:22 Prøv tag til Wien og smag den lækreste ret som findes.....husk at bestille bord om frokosten anonym - 2009-06-03 09:22:14 det er da det rene voldtægt at koge en cuvette |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne