Oksegryde med chili og bønner

Oksegryde med chili og bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 oksecuvette 1-1.3 kg eller tilsvarende skært oksekød i terninger
1-2 løg
1-2 fedhvidløg
25 g.smør eller olie til bruning
 salt
 peber
1 ds.flåede tomater med chili
2 dl.vand eller bouillon
 evt.1 spsk. mild paprika
8 Nelliker, hele
1-2 ds.kidneybønner (a ca. 400 g )
 
 Tilbehør:
 fintsnitte icebergsalat
 brød
 
Opskrift:
Skær cuvetten i pæne store terninger, 2 gange 2 cm. Hak løg og hvidløg og brun dem 1-2 minutter i en tykbundet gryde. Tag det op og brun kødet af et par gange. Kom kød og løg tilbage i gryden sammen med de flåede tomater. Krydr med salt, peber, nelliker og paprika og hæld også vandet ved. Lad nu retten simre under låg til kødet er helt mørt. Jeg gav cuvetten næsten 2 timer. Hæld væden fra bønnerne og vend dem i. Varm hele retten godt igennem og smag endeligt til. Saucen skal være tæt.





karakterer:
Opskriften er vist 14772 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-09-09 15:53:43
Ok opskrift, jeg ville dog tilsætte flere grøntsager og krydderier