Oksegryde med chili og bønner
Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette Indsendt : Red : |
|
|
Skær cuvetten i pæne store terninger, 2 gange 2 cm. Hak løg og hvidløg og brun dem 1-2 minutter i en tykbundet gryde. Tag det op og brun kødet af et par gange. Kom kød og løg tilbage i gryden sammen med de flåede tomater. Krydr med salt, peber, nelliker og paprika og hæld også vandet ved. Lad nu retten simre under låg til kødet er helt mørt. Jeg gav cuvetten næsten 2 timer. Hæld væden fra bønnerne og vend dem i. Varm hele retten godt igennem og smag endeligt til. Saucen skal være tæt.
|
|
Opskriften er vist 14772 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Jeppe - 2020-09-09 15:53:43 Ok opskrift, jeg ville dog tilsætte flere grøntsager og krydderier |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne