Marokkansk inspireret oksekødssuppe med safran
Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst Oprindelsesland : Makedonien Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Læg oksespidsbrystet i en gryde og dæk med koldt vand. Kog ved svag varme og fjern skum og fedt med en stor ske. Tilsæt salt og fjern skum igen. Tilsæt hel peber, hele koriander og kog til kødet er mørt ca. 21/2 time. Tag kødet op og si krydderierne fra suppen.
Pil løgene og hak dem. Skær fennikel og peberfrugt i små tern. Varm olie i en rummelig gryde og sauter de skårne grøntsager 5 minutter. Tilsæt fintreven ingefær, safran og sukker. Tilsæt suppen fra oksespidsbrystet. Åben dåserne. Hæld lagen fra kikærterne. Hæld lagen fra tomaterne og hak dem fint og kom dem i suppen sammen med kikærterne. Skær kødet i små tern og kom dem med spaghetti i suppen. Kog til spaghettien er mør ca. 10 minutter. Smag suppen til med salt og friskkværnet peber. Drys skyllet og hakket koriander eller persille i. Server suppen med citron skåret i både eller skiver. |
|
Opskriften er vist 22140 gange,
og udskrevet 479 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Sala - 2014-11-15 16:08:16 Den er virkelig virkelig god - har lavet den flere gange til gæster og alle er vilde med den :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne