Rosmarinsauce
Hovedingrediens : Krydderurter - Rosmarin Indsendt : |
|
|
Varm fonden på pande.
Hæld vinen på og lad det koge endnu nogle minutter. Pisk smørret i og kog for god varme. Smag til med salt, peber samt lidt rosmarin, friskhakket eller tørret.
|
|
Opskriften er vist 22450 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-05-19 13:47:57 Kog rosmarinstilk sammen med fond og sigt evt. efterfølgende Hans - 2005-01-01 01:01:01 Ville blive bedre med 1/4 l fløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne