Rosmarinsauce

Rosmarinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Krydderurtesaucer

Hovedingrediens : Krydderurter - Rosmarin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 dl.kraftig, lys bouillon
1 pæn stilkfrisk rosmarin
1 dl.rødvin
100 g.smør
1-2 tsk.rosmarin
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 
Opskrift:
Varm fonden på pande. Hæld vinen på og lad det koge endnu nogle minutter. Pisk smørret i og kog for god varme. Smag til med salt, peber samt lidt rosmarin, friskhakket eller tørret.





karakterer:
Opskriften er vist 22439 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-05-19 13:47:57
Kog rosmarinstilk sammen med fond og sigt evt. efterfølgende

  -   2005-01-01 01:01:01
Ville blive bedre med 1/4 l fløde