Torsk i filodej

Torsk i filodej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

HøjtidNytår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Torsk i filodej, billede 4 Torsk i filodej, billede 1 Torsk i filodej, billede 2 Torsk i filodej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.reelle torsk, 4 stk. à 100 g (helst fra ryggen)
100 g.torsk, f.eks. fra bugen
1 dl.piskefløde
1 æggehvide
 salt
 peber
0.5 tsk.revet citronskal
8 stk.filodej, à ca. 15x15 cm
 smeltet smør
 
Opskrift:
Bland citronskallen i fløden.
Blend torskekød (de 100 g.) med salt og peber.
Blend derefter først æggehvide og dernæst fløde og citronskal hurtigt i.

Del 2 filodejplader i to og fordel en fjerdedel af farsen på hver af de fire filoplader.
Læg et stykke torsk oven på og krydr med salt og peber.
Pak dejen omkring torsken og pensel med smør.

Bag dem ca. 20 minutter ved 220 grader C. alm. ovn og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 34285 gange,
og udskrevet 764 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-30 15:49:56
fack det´lækker

  -   2010-02-13 12:52:31
Vi har serveret med broccoli og pimentolie (olivenolie rørt op med paprika).

  -   2005-01-01 01:01:01
Super lækker er denne ret, jeg kan kun gi Inge ret i, at det er guf guf. Denne ret dejlige ret, vil jeg servere næste gang vi skal ha gæster.

  -   2005-01-01 01:01:01
GUF-GUF-GUF Jeg fant grønt andet sted i kogebogen det er jo også det den er til for

  -   2005-01-01 01:01:01
der mangler noget grønt