Torsk i filodej
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Højtid: Nytår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland citronskallen i fløden.
Blend torskekød (de 100 g.) med salt og peber. Blend derefter først æggehvide og dernæst fløde og citronskal hurtigt i. Del 2 filodejplader i to og fordel en fjerdedel af farsen på hver af de fire filoplader. Læg et stykke torsk oven på og krydr med salt og peber. Pak dejen omkring torsken og pensel med smør. Bag dem ca. 20 minutter ved 220 grader C. alm. ovn og server straks. |
|
Opskriften er vist 34285 gange,
og udskrevet 764 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-12-30 15:49:56 fack det´lækker Per - 2010-02-13 12:52:31 Vi har serveret med broccoli og pimentolie (olivenolie rørt op med paprika). Britta R. Goldau - 2005-01-01 01:01:01 Super lækker er denne ret, jeg kan kun gi Inge ret i, at det er guf guf. Denne ret dejlige ret, vil jeg servere næste gang vi skal ha gæster. Inge - 2005-01-01 01:01:01 GUF-GUF-GUF Jeg fant grønt andet sted i kogebogen det er jo også det den er til for annette - 2005-01-01 01:01:01 der mangler noget grønt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne