Bøf med grøntsager i basilikumlage
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Vask kartoflerne og kom dem i en gryde med koldt vand så det lige dækker. Sæt gryden over, bring vandet i kog og tilsæt salt. Kog under låg til de er møre 15-20 minutter. Mærk om de er møre med en spids kniv. Pil evt. kartoflerne og lad dem køle af.
Pil hvidløgsfeddene og kog dem med eddike, sukker og salt i 5 minutter til sukkeret er opløst. Krydr med friskkværnet peber. Pil løget og skær det i tynde skiver fra rod til top. Skær squash i 1/2 cm tykke skiver. Hæld den lune lage hen over grøntsagerne. Kom kolde kartofler og skyllede basilikumblade i lagen. Smag til med salt. Rør syrnet fløde med harrisa eller anden chilipasta. Smag til med salt. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle. Varm smør og olie på en pande til det er brunt. Brun hurtigt bøfferne på begge sider. Krydr med salt og peber. Skru ned til middelvarme. Hvis bøffen skal være rød steg 2-2½ minut på hver side, skal den være rosa steg 3-3½ minut, og hvis den skal være gennemstegt 4-4½ minut på hver side. Kassér fedtstoffet på panden. Server bøfferne med grøntsager i basilikumlage. |
|
Opskriften er vist 12055 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne