Oksekødsspyd med ananas og varm nudelsalat
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Skær kød og ananas i lige store tern på ca. 3x3x3 cm. Sæt dem på spyd. Læg dem på bageplade med alu-folie.
Bland soja med fintreven ingefær, dijonsennep og sambal oelek eller anden chili-pasta. Hæld lagen over spyddene med en ske, vend spyddene et par gange. Tænd ovnen på 225°C. Pil løget og skær det i tynde skiver fra rod til top. Skær fennikel tyndt fra rod til top. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Sæt vand over til nudlerne. Læg spyddene i den varme ovn ca. 15 minutter. Vend dem ind imellem så kødet bliver brunt på alle sider. Kog nudlerne som angivet på pakken ca. 5 minutter. Hæld vandet fra og vend 1 spsk olie i nudlerne. Varm 1 spsk olie i en gryde og sautér de fintsnittede grøntsager ved middelvarme 5-10 minutter - tilsæt evt. 1/2 dl vand. Vend nudler i og tilsæt skyllede buketter af dild. Smag til med salt. Server den varme nudelsalat til oksekødsspyddene. |
|
Opskriften er vist 10269 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne