Ovnbagte oksekødsboller med ostefyld og pasta
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
|
|
Skær osten ud i 12 små firkanter. Ælt kødet med salt og paprika eller cayennepeber. Del kødet i 12 portioner. Tril en kugle med et stykke ost i hver. Læg dem i et ovnfast fad. Pensl kødbollerne med olie.
Del hvidløget ud i hele fed med skræl. Læg dem mellem kødbollerne sammen med hele cherrytomater og squash skåret i stykker på størrelse med tomaterne. Sæt fadet i ovnen og tænd den på 225°C. Bag ca. 30 minutter eller til kødet er gennembagt. Sæt vand over i en gryde og bring det i kog. Kom salt og pastaen i. Kog uden låg og rør af og til i gryden. Kog pastaen "al dente", det betyder, at den skal gøre lidt modstand, når man bider i den. Kogetiden varierer fra få minutter for frisk pasta op til ca. 15 minutter for tørret. Læs på emballagen. Tag en smagsprøve og bedøm om pastaen er færdig. Hæld omgående pastaen i et dørslag. Tilsæt evt. 1 tsk smør eller olivenolie, så smager den bedre og klistrer ikke så let. |
|
Opskriften er vist 15791 gange,
og udskrevet 304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2012-10-31 11:29:00 Tilføj et æg eller to til farsen og det bliver mindre tørt :-) Tidza - 2011-01-05 17:29:34 Den er meget god!! sandra - 2007-11-16 09:31:04 - glæder mig til at lave dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne