Wrap med karrykrydret oksekød med salat og yoghurt-dip

Wrap med karrykrydret oksekød med salat og yoghurt-dip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket magert oksekød
 
4 dl.yoghurt naturel
0.5-1 tsk.hel spidskommen
0.5 tsk.groft salt
2 løg
6-8 stilkebladselleri
1 spsk.olie
2 tsk.karry
 salt
 friskkværnet peber
0.5 icebergsalat
4 tomater
8 flade wrap eller bløde tortilla'er
 
Opskrift:
Rør yoghurt med spidskommen og salt. Stil det i køleskabet. Tænd ovnen på 200°C.

Pil løgene og skær dem fra rod til top i tynde skiver. Skær bladselleristilkene i tynde skiver.

Varm olie i en tykbundet gryde. Steg løgene så de ikke bruner i ca. 5 minutter. Kom kødet i og lad det stege med løgene i 5 minutter. Rør i gryden og kom bladselleri og karry i. Lad det simre et par minutter mere og smag til med salt og peber. Læg låg på gryden og sluk for varmen.

Skyl salaten og tomaterne. Snit salaten fint. Skær tomaterne i mindre stykker.

Varm wrap eller tortillaerne som angivet på pakken i ovnen ca. 5 minutter. Fordel kødblandingen, salat, tomat og yoghurtdip på wrap'ene og pak dem ind.





karakterer:
Opskriften er vist 13593 gange,
og udskrevet 276 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-07-29 12:09:54
En lækker og nem ret

  -   2008-09-21 17:01:37
det er en rigtig god ret.Vi brugte tortilla chips til med ost på og sals og guacamole ved siden af...