Wrap med karrykrydret oksekød med salat og yoghurt-dip
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Rør yoghurt med spidskommen og salt. Stil det i køleskabet. Tænd ovnen på 200°C.
Pil løgene og skær dem fra rod til top i tynde skiver. Skær bladselleristilkene i tynde skiver. Varm olie i en tykbundet gryde. Steg løgene så de ikke bruner i ca. 5 minutter. Kom kødet i og lad det stege med løgene i 5 minutter. Rør i gryden og kom bladselleri og karry i. Lad det simre et par minutter mere og smag til med salt og peber. Læg låg på gryden og sluk for varmen. Skyl salaten og tomaterne. Snit salaten fint. Skær tomaterne i mindre stykker. Varm wrap eller tortillaerne som angivet på pakken i ovnen ca. 5 minutter. Fordel kødblandingen, salat, tomat og yoghurtdip på wrap'ene og pak dem ind. |
|
Opskriften er vist 13594 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Nette83 - 2010-07-29 12:09:54 En lækker og nem ret anonym - 2008-09-21 17:01:37 det er en rigtig god ret.Vi brugte tortilla chips til med ost på og sals og guacamole ved siden af... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne