Steak med bønnesalat og tuncreme
Hovedingrediens : Oksekød - Oksesteak Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
|
|
Fjern spidserne på de grønne bønner. Bring vandet i kog med salt. Kom de grønne bønner i gryden og kog uden låg 3-6 minutter. Mærk på konsistensen om den er god. Lad bønnerne dryppe af i en si og kom dem i en skål.
Åbn dåsen med bønner eller kikærter og lad dem dryppe af i en si. Kom dem i skålen med bønnerne. Si olien fra tunen og blend den med cremefraiche og lime- eller citronsaft til en cremet konsistens. Bland kapers i og smag til med salt og peber. Bland tuncremen i salaten. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm smør og olie på en pande til det er brunt. Brun hurtigt kødet på begge sider. Krydr med salt og peber. Skru ned til middelvarme og steg 3-4 minutter på hver side. Servér steaks'ene med bønnesalaten og brød til. |
|
Opskriften er vist 11443 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne