Olivenbrød 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Herrguth Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr gæren ned i et dejfad og rør den ud med salt, sukker, olie og vand.
Tilsæt mel og ælt til dejen er fast og smidig.
Lad dejen hæve i 35 min.
Rul dejen ud til et rektangel. Drys oregano og de udskårne oliven på. Rul dejen til en roulade og form den til en ring. Klem sammenføjningen til. Klip dybe hak i dejen, så man kan se fyldet i dejen. Lad brødet hæve i 30 min. (Tænd samtidig ovnen på 200°). Drys groft salt over brødet og bag det i 30 min. Tips: Brødet er ikke kun lækkert, men også meget flot. |
|
Opskriften er vist 9165 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Frank - 2012-02-23 21:19:08 Det er et meget lækkert og flot brød. Jeg har også prøvet at bytte oliven ud med feta og soltørrede tomater. Lækkert! Angående den manglende mængde mel, så har jeg bare kommet mel i til dejen var god. Anne - 2009-03-16 13:27:08 Der står ikke hvor meget mel der skal tilsættes Venlig hilsen Anne Trølund Rosa - 2005-01-01 01:01:01 Hvor meget mel? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne