Balsamicosauce

Balsamicosauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Balsamico

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.finthakket skalotteløg
1 dl.rødvin
1 spsk.olie til stegning
5 dl.mørk kalvebouillon
5 cl.balsamico
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 
Opskrift:
Begynd med at sautere løgene i lidt olie. Tilsæt aceto balsamico, vin og kalvefond. Kog væsken ind til det halve og smag saucen til.





karakterer:
Opskriften er vist 26567 gange,
og udskrevet 537 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-29 13:16:58
Hej lige en hurtig kommentar.. Generelt når man lave saucer og der er vin i skal det helst reduceres pga. alkoholden og smagen så tilsæt kalvefonden efter det er reduceret.