Balsamicosauce
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Balsamico Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med at sautere løgene i lidt olie. Tilsæt aceto balsamico, vin og kalvefond. Kog væsken ind til det halve og smag saucen til.
|
|
Opskriften er vist 26567 gange,
og udskrevet 537 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Bntj - 2011-08-29 13:16:58 Hej lige en hurtig kommentar.. Generelt når man lave saucer og der er vin i skal det helst reduceres pga. alkoholden og smagen så tilsæt kalvefonden efter det er reduceret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne