Fyldte Venøsteaks med skysauce
Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Dup kødet tørt. Fordel semidryed tomater og basilikumblade samt evt. lidt hvidløg i skiver på kødstykkerne. Krydr med salt og peber. Rul sammen fra den smalle ende. Hold kødet sammen med kødnåle eller bomuldssnor.
Kødrullerne brunes i fedtstoffet i en gryde ved god varme. Tilsæt en anelse vand og lad kødrullerne stege i ca. 10 min. med låg på. Kog 2 dl vand op med kalvebouillonpulver i en anden gryde. Jævn med maizena udrørt i en anelse vand. Smag til med salt og peber. Læg kødrullerne i saucen og servér. |
|
Opskriften er vist 22430 gange,
og udskrevet 484 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Simon - 2007-12-17 19:27:20 Jeg håber da kun det er 100 gram gulerødder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne