Blomkålkotteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Koteletterne brunes på en varm pande et par minutter på hver side. Herefter lægges de i et ildfast fad.
Blomkålene koges let og fordeles over koteletterne. 2 dl af mælken koges op og jævnes med 15 g mel, der er udrørt i 1/2 dl mælk. Sovsen smages til med salt, peber og muskat – og fordeles derefter over koteletterne. Retten varmes igennem i en varm ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10-15 minutter. Server med ekstra grøntsager til. |
|
Opskriften er vist 54120 gange,
og udskrevet 1461 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Jesper - 2011-09-06 18:33:48 Jeh smideret par fed hvidløg ned i saucen det smager skønt anonym - 2011-03-12 18:07:54 ta først d 1/2 dl mælk og rør melet ud i den som jævning og tilføj resten a mælken så blir den lige i øjet Mette - 2011-01-05 13:59:29 ...Og de 35g mel? anonym - 2010-11-04 17:23:31 hvad med de sidste 3,5 dl mælk jette - 2005-01-01 01:01:01 med lidt ost og mangofrugt i sovsen har man et fantastisk måltid |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne