Rosenkål og pastinak mos med yoghurt creme

Rosenkål og pastinak mos med yoghurt creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mogens Herskov

Indsendt :     

Ingredienser:
800 g.pastinak
500 g.rosenkål
0.5 tsk.chiliflager
1 spsk.olivenolie til stegning
50 g.mandler
1 dl.skummetmælk
2 spsk.olivenolie
1 bdt.persille hakket
1 bdt.dild
1 bdt.purløg
2 spsk.citronsaft
2 dl.græsk yoghurt
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl pastinakkerne, hak dem i små terninger og kog dem, tilsat salt, i ca. 20 minutter. Rosenkålene halveres og steges i olivenolie sammen med chiliflagerne, på mellem varme, i ca. 5-8 minutter. Steg mandlerne med til sidst. Når pastinakken er kogt færdig, hældes vandet fra, og de moses sammen med skummetmælken og olien, smages til med salt og peber. Persille, dild og purløg hakkes fint og røres i yoghurten sammen med citronsaften, og det hele blandes.

Tips:

Et rigtig godt alternativ til sovs og kartofler feks. til berberi andebryster.





karakterer:
Opskriften er vist 13880 gange,
og udskrevet 330 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-06 17:52:07
Virkelig lægger opskrift - brugte den langtidsstegt kød.