Rosenkål og pastinak mos med yoghurt creme
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fedtfattig opskrift Indsendt af : Mogens Herskov Indsendt : |
|
|
Skræl pastinakkerne, hak dem i små terninger og kog dem, tilsat salt, i ca. 20 minutter.
Rosenkålene halveres og steges i olivenolie sammen med chiliflagerne, på mellem varme, i ca. 5-8 minutter.
Steg mandlerne med til sidst.
Når pastinakken er kogt færdig, hældes vandet fra, og de moses sammen med skummetmælken og olien, smages til med salt og peber.
Persille, dild og purløg hakkes fint og røres i yoghurten sammen med citronsaften, og det hele blandes.
Tips: Et rigtig godt alternativ til sovs og kartofler feks. til berberi andebryster. |
|
Opskriften er vist 13880 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer 9/10-12 Anita - 2013-01-06 17:52:07 Virkelig lægger opskrift - brugte den langtidsstegt kød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne