Mousseline-sauce

Mousseline-sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Ægte saucer

Hovedingrediens : Rodfrugter - Peberrod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æggeblommer
4 dl.cremefraiche 38%
1 peberrod
 
Opskrift:
Æggeblommer og creme fraiche varmes uden at koge under stadig piskning til konsistensen er crèmet. Smag til med salt, peber og en knivspids sukker samt den fintrevne peberrod. Det kan laves i forvejen og varmes, mens kødet steger.





karakterer:
Opskriften er vist 19854 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-01 12:01:48
Dette er IKKE en Mousseline. En Mousseline består af æggeblommer, smør, syre(citron/eddike) og ivendt flødeskum. Dvs. en Hollandaise med flødeskum. Mvh Mads

  -   2008-12-31 11:21:46
Dette er IKKE en Mousseline. En Mousseline består af æggeblommer, smør, syre(citron/eddike) og ivendt flødeskum. Dvs. en Hollandaise med flødeskum. Mvh Mads