Mousseline-sauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Peberrod Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommer og creme fraiche varmes uden at koge under stadig piskning til konsistensen er crèmet. Smag til med salt, peber og en knivspids sukker samt den fintrevne peberrod. Det kan laves i forvejen og varmes, mens kødet steger.
|
|
Opskriften er vist 19854 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Magiske - 2009-01-01 12:01:48 Dette er IKKE en Mousseline. En Mousseline består af æggeblommer, smør, syre(citron/eddike) og ivendt flødeskum. Dvs. en Hollandaise med flødeskum. Mvh Mads Magiske - 2008-12-31 11:21:46 Dette er IKKE en Mousseline. En Mousseline består af æggeblommer, smør, syre(citron/eddike) og ivendt flødeskum. Dvs. en Hollandaise med flødeskum. Mvh Mads |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne