Dobbelt lammeryg i stegeso
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Indsendt : |
|
|
Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Gnid lammeryggen med salt og peber. Spæk den med persille og ganske små stykker hvidløg. Kom smørklatter på. Læg ryggen i stegesoen og hæld 2 1/2 dl. vand ved. Steg ryggen i ca. 1 1/2 time ved 250 grader. Tag stegen op, jævn saucen og smag den til.
Serveres med grønne bønner, ærter og kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 31877 gange,
og udskrevet 557 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Pia Erritsø Christiansen - 2017-03-18 19:55:30 Super nemt og velsmagende. Vi gav lammeryggen 2,5 time ved 170 grader (alm. ovn) istedet, det passede perfekt. koholm - 2011-11-22 13:04:44 Det smager helt fantastisk, kødet lyserødt, men meget mørt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne