Dillkött
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Kom kødet i en stor gryde og dæk med vand. Bring i kog og skum af. Tilsæt urter og lidt salt og lad kødet koge for svag varme til det løsner fra benet kogetiden kan variere fra 1 til 2 timer. Tag kød og urter op. Kog kartoflerne knap møre i suppen.
Lav en opbagning af smør og mel og spæd lidt efter lidt med den varme suppe og kog godt igennem. Smag til med citron, sukker, salt og peber. Bland fløde, æggeblommer og dild og rør lidt af den varme sauce i. Varm kød og kartofler op i saucen og rør kort før servering "æggedilden" i. Retten må ikke koge efter tilsætning af æggedilden.
|
|
Opskriften er vist 6489 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne