Cognacmarineret lammeculotte
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte Indsendt : Red : |
|
|
Marineret lammeculotte: kødet smøres med krydderier, der er rørt i sennep. Det lægges på et stykke staniol, og cognac dryppes over. Kødet indpakkes og marinerer i to døgn i køleskabet. Vendes af og til.
Steg kødet i en varm ovn, 200 grader i 30 minutter. Tag det ud og lad det hvile lunt i 10 minutter. Imens halveres tomaterne, drysses med hvidløg og lidt olivenolie. Læg dem på en pande og bag dem i en varm ovn, 200 grader i 10 minutter. Krydr med salt og peber. Server til tynde skiver af kødet. Er der kød tilovers smager det herligt kold i en salat eller med i en sandwich til madpakken, dagen efter. |
|
Opskriften er vist 33502 gange,
og udskrevet 776 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Elsebeth - 2016-02-11 18:50:03 Hej, må lige høre hvordan man laver marinaden ..kan læse der er sennep og dryppes med cognac,men har du en opskrift på hele marinaden ..😀 anonym - 2007-05-28 15:25:27 der mangler noget af ingridienslisten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne