Castillansk lammekølle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil og pres hvidløgsfeddene, bland det i olivenolien sammen med paprika, oregano, rosmarin og revet citronskal. Gnid det over lammekøllen.
Pil løget, skær det i tern og læg det i bradepanden sammen med laurbærbladet, rødvin og vand. Stil bradepanden ind nederst i ovnen. Steg lammekøllen på rist midt i ovnen i ca. 45 minutter ved 225 grader C. alm. ovn. Dæmp varmen til 200 grader C. alm. ovn og steg lammekøllen til den er færdig. Stik en kødnål ned i - væsken, der kommer op skal være næsten helt klar, hvis du ønsker den rosastegt. Lad køllen hvile indpakket i stanniol i min., før du skærer den ud. Imens fjerner du løg og laurbærblad fra stegeskyen og koger den ind i ca. 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 89862 gange,
og udskrevet 1967 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer alan - 2007-12-01 11:03:36 castillansk er castillien som en region i spanien Hummel - 2005-01-01 01:01:01 Meget velsmagende Per - 2005-01-01 01:01:01 Bruges der stege termometer skal dette vise ca 70 grader C inden stegen tages ud, herefter hviler stegen 20 minutter inden der skæres skiver af den. anonym - 2005-01-01 01:01:01 1 kv. fløde, 2 kg. asparskatofler, brocoli, champignon, mint gele |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne