Cassoulet - Fransk lammegryde med bønner - i trykkoger
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Læg bønnerne i koldt vand 1/2 døgns tid.
Skær kød og flæsk i mundrette stykker.
Lad olien blive varm i trykgryden.
Svits først flæsk og løg heri, så kødstykkerne.
Hæld iblødsætningsvandet fra bønnerne og kom dem i gryden sammen med tomatpure, suppe og krydderier.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad den koge i 20 min.
Tag hurtigt trykket af gryden og kom pølsen i - den skal blot lige varmes godt igennem. Smag retten til og server den med groft rugbrød.
Tips: Cassoulet er på fransk en ovnfast gryde og egentlig skal denne ret i ovnen 1/2 time ved 225ºC efter den er kogt. Der skal så drysses groft revet brød samt smørklatter over så retten bliver gylden og sprød på overfladen. |
|
Opskriften er vist 22842 gange,
og udskrevet 425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne