Honningæbler
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : |
|
|
Halvér æblerne, skræl dem, og skær kødet i knap
1 cm tykke både. Smelt smørret i et ovnfast fad, læg æblerne taglagt i fadet, og sæt det i en 200 grader C varm ovn, 8-10 minutter.
Varm honning med eddike og ingefær, hæld blandingen over æblerne, og bag videre i 10-12 minutter. Skyen fra fadet bruges som sauce. |
|
Opskriften er vist 7682 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne