Agerhøns med æblestuvet knoldselleri
Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøns Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne skrælles, befris for kernehus, skæres i både og koges i smør med et par spsk. vand. Når æblerne er udkogte, rives den skrællede selleri og koges med i æblepurèen, som smages til med lidt sukker, salt og peber. Æggeblommer og creme fraiche varmes uden at koge under stadig piskning til konsistensen er crèmet. Smag til med salt, peber og en knivspids sukker samt den fintrevne peberrod. Det kan laves i forvejen og varmes, mens kødet steger.
De istandgjorte agerhøns krydres med salt og peber og pensles med olie. Steges i en 150° varm ovn i 2x10 min. (med 10 min. pause) og venter tildækket i 10 min. før de skæres ud. Anret en halv agerhøne pr. person sammen med den æblestuvede selleri, og byd peberrods-mousseline til. |
|
Opskriften er vist 21850 gange,
og udskrevet 430 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (119 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne