Raclette grill

Raclette grill, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Marinade:
1.5 dl.hvidvinseddike
1.5 dl.tør hvidvin
1 stort løg
6 fedhvidløg
2 laurbærblade
6 peberkorn
 salt
 
Opskrift:
Skræl og skær løget i skiver. Knus peberkornene og laurbærbladene. Bland alle ingredienserne i en skål. Læg kødet i et dybt fad og hæld marinaden over. Lad stå i køleskab i 5 timer. Vend kødet jævnligt.

Læg kødet på grillstegepladen. Lad stege til kødet er mørt. Mariner kødet for mere krydret smag.





karakterer:
Opskriften er vist 58173 gange,
og udskrevet 865 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-29 22:51:40
Tror den er ment som en generel marinade til forskelligt kød, men JA ... typer kød havde været god info. Med hvidvin og laurbær må det være tiltænkt lyst kød. Svinekød, evt. kyllinge ... men hvad ved jeg !!

  -   2009-12-27 15:38:35
der står jo ingenting

  -   2007-10-11 22:48:33
Hvad slags kød og hvor meget? Der står intet i opskriften!