Raclette grill
Indsendt : |
|
|
Skræl og skær løget i skiver.
Knus peberkornene og laurbærbladene.
Bland alle ingredienserne i en skål.
Læg kødet i et dybt fad og hæld marinaden over.
Lad stå i køleskab i 5 timer.
Vend kødet jævnligt.
Læg kødet på grillstegepladen. Lad stege til kødet er mørt. Mariner kødet for mere krydret smag. |
|
Opskriften er vist 58173 gange,
og udskrevet 865 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Claus - 2009-12-29 22:51:40 Tror den er ment som en generel marinade til forskelligt kød, men JA ... typer kød havde været god info. Med hvidvin og laurbær må det være tiltænkt lyst kød. Svinekød, evt. kyllinge ... men hvad ved jeg !! gudrun - 2009-12-27 15:38:35 der står jo ingenting anonym - 2007-10-11 22:48:33 Hvad slags kød og hvor meget? Der står intet i opskriften! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne