Raclette kartoffelkager
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
De kogte, pillede kartofler rives fint på et råkostjern eller presses gennem en sigte.
De findelte kartofler røres med æg, fløde, mel og salt til en lind mos. Med en ske lægges en portion dej i raclette-panderne. De gøres flade med skeen og steger i smør på begge sider. Forskelligt slags fyld lægges nu ovenpå, hvorefter det gratineres. Tips: Kartoffelpandekager kan laves på mange måder. Den nemmeste er at bruge kolde kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 68439 gange,
og udskrevet 3452 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (28 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-12-31 13:38:56 denne opskrift er et must når vi laver raclette. den kan bruges både på pande og i "skeen" vi tilføjer dog også en smule smør i selve mosen friborg - 2012-01-06 19:39:16 den er også rigtig god med revet ost betina - 2010-10-28 15:31:21 skal man stege kartofeldejen ovenpå eller i skeen? Raclette mand - 2009-04-11 08:40:34 Super god ide til Raclette. Smager godt og der er meget tilbehør der passer godt til. anonym - 2007-06-17 16:07:26 En af de bedste ideér jeg har set til raclette.. Smager godt og er let at variere.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne