Raclette kartoffelkager

Raclette kartoffelkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kartofler
1 æg
2 dl.Kaffefløde 9%
25 g.hvedemel
2 tsk.salt
50 g.smør
 
Opskrift:
De kogte, pillede kartofler rives fint på et råkostjern eller presses gennem en sigte.

De findelte kartofler røres med æg, fløde, mel og salt til en lind mos.

Med en ske lægges en portion dej i raclette-panderne. De gøres flade med skeen og steger i smør på begge sider.

Forskelligt slags fyld lægges nu ovenpå, hvorefter det gratineres.

Tips:

Kartoffelpandekager kan laves på mange måder. Den nemmeste er at bruge kolde kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 68439 gange,
og udskrevet 3452 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-31 13:38:56
denne opskrift er et must når vi laver raclette. den kan bruges både på pande og i "skeen" vi tilføjer dog også en smule smør i selve mosen

  -   2012-01-06 19:39:16
den er også rigtig god med revet ost

  -   2010-10-28 15:31:21
skal man stege kartofeldejen ovenpå eller i skeen?

  -   2009-04-11 08:40:34
Super god ide til Raclette. Smager godt og der er meget tilbehør der passer godt til.

  -   2007-06-17 16:07:26
En af de bedste ideér jeg har set til raclette.. Smager godt og er let at variere..