Kylling stegt i ovn med enebærkviste
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen tør op.
En jerngryde fyldes halvt op med enebærkviste og sætte på en rist på nederste rille ind i en varm ovn 175 grader. Imens parteres kyllingen ud i 4-6 stykker, der med salt, peber og rosmarin letbrunes i smør på en stegepande, og derefter lægges kyllingestykkerne med skindsiden opad oven på enebærrene. Et låg lægges over gryden, og ved 225 grader på nederste rille letsteger kyllingestykkerne i 35 min. til de er møre. Stegepanden, som kyllingen blev brunet i, koger af med bouillon og evt. lidt piskefløde. Imens ordens svampene, væden fra dåsesvampene hældes fra og anvendes ikke. Svampene hakkes let og steger i nogle minutter i lidt smør med lidt finthakket løg og smages til med salt, peber og klippet persille. De varme kyllingestykker anrettes i et fad, stegeskyen fra panden hældes over og svampene anrettes ved siden af. Serveres med Kogte faste kartofler, varmet i smør med klippet persille. |
|
Opskriften er vist 16044 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Brutus. - 2009-02-07 18:31:33 Jeg har endnu ikke prøvet retten,den lyder spændende,men hvor køber man enebærkviste? Når jeg ved det,-vil jeg lave retten og kommentere hvordan den smager,dog vil jeg bruge friske champignons...de er efter min mening de bedste. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne