Raclette med rejer i sennepscreme
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : |
|
|
Rejer er særlig velegnede til gratinering.
De dryppes af og anrettes på et fad.
Flutene skæres i skiver og lunes på raclettegrillen. Dilden skylles og hakkes. Halvdelen blandes med fløde, creme fraiche, sennep, citronsaft, sherry og lidt salt. Den anden halvdel stilles på bordet i en skål. Osten rives groft og kommes i en skål. Lidt smør smeltes i raclettepanden. Rejerne lægges i og overhældes med sennepscremen og drysses over med ost. Gratineres indtil osten er gylden. Pynt med dild og spis flutes til. |
|
Opskriften er vist 17700 gange,
og udskrevet 890 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2010-12-30 09:56:41 hvad er en walliser ost?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne