Kanelsnegle i fad 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : nickie.plys Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i vandet i en ælteskål.
Pisk ægget sammen i en kop og hæld halvdelen ælteskålen.- gem resten til pensling.
Kom mælk, sukker, salt, olie, grahamsmel og det meste af hvedemelet i ælteskålen og ælt dejen godt. tilsæt resten af melet løbende, til dejen er blød og smidig. Måske skal du bruge lidt mindre måske lidt mindre mel.
Dæk skålen med plastfilm og lad dejen hæve i en halv time.
Ælt dejen igen. Rul dejen ud på et melstrøet bord til en firkant ca. 30x40 cm Bland farin og kanel sammen og spred det jævnt ud over dejen. Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 15 skiver. Læg dejskiverne i tre rækker i bunden af et ovnfast fad (ca.25*30cm) beklædt med bagepapir. Pensel sneglene med resten af ægget og lad dem hæve i endnu en halv time. varm imens ovnen op på 180 grader C. Bag sneglene midt i ovnen i 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 19400 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne