Raclette med spinat og laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Spinaten ribbes, skylles og varmes i en gryde uden låg med det vand, der hænger ved, samt muskatnød og salt, indtil den er faldet let sammen.
Svampene renses, skæres i skiver og tilsættes.
Det hele sættes på bordet med låg på.
Brød, laks og ost skæres i skiver der passer i panderne og anrette s på hvert sit fad. Brødet smøres og ristes let i racletten. Ovenpå lægges en skive laks og øverst en skive ost. Det hele gratineres, indtil osten er gylden. |
|
Opskriften er vist 21659 gange,
og udskrevet 616 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer mohamet - 2005-01-01 01:01:01 verdens bedste opskrift men også dyr at lave i døgn drift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne