Raclette med spinat og laks

Raclette med spinat og laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.frisk spinat
1 knsp.Muskatnød, friskrevet
150 g.champignoner
1 fuldkornsfranskbrød
200 g.røget laks i tynde skiver
100 g.Emmentalerost i tynde skiver
8 tsk.smør
 
Opskrift:
Spinaten ribbes, skylles og varmes i en gryde uden låg med det vand, der hænger ved, samt muskatnød og salt, indtil den er faldet let sammen. Svampene renses, skæres i skiver og tilsættes. Det hele sættes på bordet med låg på.

Brød, laks og ost skæres i skiver der passer i panderne og anrette s på hvert sit fad.

Brødet smøres og ristes let i racletten. Ovenpå lægges en skive laks og øverst en skive ost. Det hele gratineres, indtil osten er gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 21730 gange,
og udskrevet 616 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
verdens bedste opskrift men også dyr at lave i døgn drift